fbpx

Nyt stråtag i Kolding, Fredericia, Vejle eller på Fyn

Skal du have lagt nyt stråtag i Kolding, Fredericia, Vejle eller på Fyn?

Lad os klare tækkearbejdet for dig. Hos Viskum’s Tækkefirma har vi gennem mange år lagt nyt stråtag i topkvalitet. Vi dækker hele Fyn og trekantområdet, hvor vi har hjulpet mange glade kunder med et flot, nyt stråtag i Kolding, Vejle og Fredericia. Udover at stråtag er rigtig flot at se på, har det også miljømæssige og økonomiske fordele.

Fordelene ved stråtag inkluderer:

  • Lang levetid
  • Åndbart materiale
  • God isolering
  • Miljøvenligt

Et tag med lang levetid

Stråtag kan holde i mange år. Med løbende pleje og rygninger har et nyt stråtag en levetid på 35-50 år. Hos Viskum’s Tækkefirma sørger vi for at bruge de bedste strå, så du altid får den bedste og mest holdbare løsning, når du lader os stå for din opgave.

Stråtag bidrager til et godt indeklima

Et godt indeklima er vigtigt, da de fleste mennesker opholder sig indenfor i mange af døgnets timer. Klimaet i din bolig kan påvirke både din sundhed og din livskvalitet. Et stråtag er et luftig og åndbart tag, som bidrager til et godt indeklima i hjemmet. Et stråtag er desuden godt til at holde på varmen om vinteren samt til at holde huset køligt om sommeren. Det giver en jævn fordeling af varmen.

Kontakt os og hør mere

Har du spørgsmål til lægning af nyt stråtag nær Kolding, Vejle eller Fredericia, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 28 55 06 88 eller sende os en mail på viskumstaekkefirma@hotmail.com.