fbpx

Reparation af stråtag

Alt i renovering og reparation af stråtag

Trænger dit stråtag til at blive renoveret? Hos Viskum’s Tækkefirma tilbyder vi renovering og reparation af stråtag på hele Fyn og i trekantområdet. Vi har løst mange forskellige slags reparationer af stråtag gennem vores 10 år i branchen. Uanset årsagen til dit behov for renovering eller reparation, står vi klar til at hjælpe dig.

Rygning og afpudsning af mos

Noget af det, som vi oftest tager ud og laver for vores kunder, er rygninger og afpudsning af mos. Rygninger er vigtige for et stråtag, da det skal beskytte den øverste del af taget. Vi anbefaler at få foretaget en rygning ca. hvert 5. år.

Se det smukke hus på billedet, som trængte til en kærlig hånd i form af en ny rygning og afpudsning af mos. Efter renoveringen kan taget nu få luft og tørre op igen, hvilket er med til at forlænge dets levetid.

Tækning i etaper

Måske har fugle ødelagt et område af dit stråtag, eller der kan være kommet et hul fra en mår, som kræver, at et stykke af taget skal erstattes. Det er intet problem for os. En fordel ved stråtag er, at det kan tækkes i etaper, en side eller et stykke ad gangen – og det har vi stor ekspertise indenfor.

Kontakt os for reparation af stråtag

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis vi skal hjælpe dig med renovering eller reparation af stråtag. Giv os et kald på telefon 28 55 06 88 eller skriv på mail viskumstaekkefirma@hotmail.com.

Før algebehandling af stråtag
Tækkemand nær FredericiaTækkemand Fyn