fbpx

Efterisolering af stråtag

Få efterisoleret dit stråtag

Overvejer du efterisolering af stråtag? Det er en klar fordel at få efterisoleret dit stråtag, og hos Viskum’s Tækkefirma har vi stor erfaring med dette. Vi har foretaget isolering af stråtag gennem mange år, og vi undersøger naturligvis altid, hvad den bedste løsning til netop dit tag er. Det er vigtigt for os at levere den bedste service og et optimalt stykke arbejde for alle vores kunder.

Bedre varmefordeling i hjemmet

Efterisoleringen af dit stråtag bidrager til en velfungerende varmefordeling i dit hus og et bedre indeklima. Indeklimaet i hjemmet er meget vigtigt, da der tilbringes rigtig meget tid indenfor. Det er også vigtigt, at du nemt og effektivt kan holde dit hjem varmt i de kolde vinterperioder samt køligt på de varme sommerdage. Det er godt for både dig og familien samt for miljøet.

Få et tilbud på efterisolering af stråtag

Lad os tage en uforpligtende snak om dit behov for isolering. Du er altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 28 55 06 88 eller mail viskumstaekkefirma@hotmail.com. Så vender vi tilbage med et tilbud på efterisolering af stråtag. Vi dækker hele Fyn og trekantområdet.