Brandsikring af stråtag

Viskum's Tækkefirma ApS

Effektiv brandsikring af stråtag

Søger du efter at få brandsikret dit stråtag? Få sikret dit tag med en effektiv brandsikring af stråtag hos Viskum’s Tækkefirma. Vi kommer med glæde forbi og sørger for at montere brandsikringen på undertaget helt korrekt. Hvis du skulle være så uheldig at være ude for den kedelige situation, at det opstår brand i dit hus, gør branddugen, at branden udvikler sig markant langsommere, fordi flammerne ikke kan trænge ind på bagsiden af stråtaget. Det giver en stor tryghed for mange boligejere at have et brandsikret stråtag.

Sepatec certifikat

Hos Viskum’s Tækkefirma lægger vi stor vægt på at anvende de bedste materialer, både i form af kvalitetsstrå, når vi lægger nyt tag, samt når det gælder brandsikring. Vi anvender derfor Sepatec branddug, som er en af de mest udbredte løsninger på markedet. Det forkorter ikke stråets levetid, og dit tag vil stadig kunne ånde.

Det kræver et Sepatec brandsikringscertifikat at foretage brandsikringen, og det har vi naturligvis hos Viskum’s Tækkefirma. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Vi er først tilfreds, når vores kunder er.

Vi er naturligvis også medlem af Dansk Industri  og Dansk Byg Garanti.

Tækkemand til stråtag på Fyn