fbpx

Brandsikring af stråtag

Effektiv brandsikring af stråtag

Få sikret dit tag med en effektiv brandsikring af stråtag hos Viskum’s Tækkefirma. Vi kommer med glæde forbi og sørger for at montere brandsikringen på undertaget helt korrekt. Hvis du skulle være så uheldig at være ude for den kedelige situation, at det opstår brand i dit hus, gør branddugen, at branden udvikler sig markant langsommere, fordi flammerne ikke kan trænge ind på bagsiden af stråtaget. Det giver en stor tryghed for mange boligejere at have et brandsikret stråtag.

Sepatec certifikat til brandsikring af stråtag

Hos Viskum’s Tækkefirma lægger vi stor vægt på at anvende de bedste materialer, både i form af kvalitetsstrå, når vi lægger nyt tag, samt når det gælder brandsikring. Vi anvender derfor Sepatec branddug, som er en af de mest udbredte løsninger på markedet. Det forkorter ikke stråets levetid, og dit tag vil stadig kunne ånde.

Det kræver et Sepatec brandsikringscertifikat at foretage brandsikringen, og det har vi naturligvis hos Viskum’s Tækkefirma. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Hør mere om vores brandsikring af stråtag

Er du interesseret i at høre mere om fordelene ved brandsikring af dit stråtag, og hvordan vi kan hjælpe dig? Kontakt os på telefon 28 55 06 88 eller mail viskumstaekkefirma@hotmail.com.

Tækkemand til stråtag Fyn