fbpx

Algebehandling af stråtag

Professionel mos- og algebehandling af stråtag

Er dit stråtag ramt af mos eller alger? Lad os løse problemet for dig. Hos Viskum’s Tækkefirma tilbyder vi effektiv mos- og algebehandling af stråtag.

Mos- og algebehandling af dit stråtag er med til at forlænge tagets levetid. Mos og alger skader taget, hvis det får lov til at blive der ved blandt andet at fastholde fugten i taget. Det er vigtigt for at stråtag at få luft og tørre op. Derfor er det en god idé at kontakte en fagmand, der har styr på, hvordan mos og alger fjernes hurtigt, grundigt og skånsomt. Vi rådgiver dig omkring den mest optimale løsning.

Algebehandlingen af stråtag

Vi fjerner mos og alger ved først at klippe eller rive en del af det ramte område, og efterfølgende sprøjter vi det. Det bør løbende sprøjtes, når mos og alger er ved at komme frem. De første par gange anbefaler vi det en gang årligt, og efterfølgende kan der gå længere tid imellem.

Kontakt os og hør mere om hvordan vi arbejder med algebehandling af stråtag

Skal vi fjerne mos og alger på dit stråtag? Kontakt os på telefon 28 55 06 88 eller mail viskumstaekkefirma@hotmail.com. Vi besvarer med glæde dine spørgsmål og giver dig et tilbud på algebehandling af dit stråtag.